Domaćinstvo braće Rajković nalazi se nadomak Beograda u zaseoku Zuce, koje se nalazi u podnozju planine Avale, gde je i smestena “ Destilerija Braća Rajković-Vožd.”

Tradicija proizvodnje rakije u porodici Rajković duga je više od jednog veka, gde je se proizvodnji rakije uvek pidavao veliki značaj.

Tako su braća Dejan i Nenad odlučili da ostanu na selu i na zemlji svojih predaka višegodisnju tradiciju proizvodnje rakije pretoče u posao i krenu u putovanje ka vrhu u izgradnji rakijskog brenda pod nazivom Vožd.

Naša destilerija trenutno broji 10 različitih etiketa, od kojih su 6 rakije, a 4 voćni likeri.

U proizvodnji rakije negujemo tradiciju i koristimo stari porodični recept, koji je usavršen novom tehnologijom proizvodnje rakije, kako bi dobili rakiju vrhunskog kvaliteta i svoje proizvode prilagodili potrebama savremenog društva.

Za sve ljubitelje domaćinske atmosfere organizujemo posete našoj destileriji, koja obuhvata upoznavanje sa celokupnim procesom proizvodnje rakije, od posete voćnjaka do zavrsnog proizvoda i flasiranja rakije.

A najlepše za sam kraj posete, uživanje u degustaciji naših rakija i proizvoda sa našeg domaćinstva.Tradicija – Kvalitet – Luksuz